host host!

Hej hej!
 
Med erfarenhet av förkylning, trötthet, karensdag, halsont, hostande och åter mer sjukdagar från arbetet, förkylning, halsont och hostande i en och en halv veckan känner jag ett ansvar. Det är ett ansvar att rekommendera vilken av dessa två hostmediciner mot slemhosta som har godast smak:
 
Bisolvon?!
Teracough?!
 
Facit är Bisolvon! Efter att ha tvingat ner över 60 ml Teracough köpte jag Bisolvon då turligt nog Teracoughen har tagit slut. Smaken var så mycket godare, än den beska hemska smaken av "Terran". Jag tycker dessutom att slemmet äntligen vill släppa vilket kanske visar att hostan början vilja försvinna från mitt bröst.
 
Med denna sjukdomsperiod har träningen avtagit och det har endast blivit några promenader för min del. Jag har numera en halvmara i form av Prins Bertils minne att genomföra i mitten av augusti. För att kunna prestera bra där måste jag få dessa veckor som är kvar på att träna kontinuerligt. Så jag hoppas kunna vara frisk och stark för träning till nästa vecka. Det som väger emot är dock att jag jobbar hela helgen, vilket inte blir någon vila som borde vara det bästa för min del. Men det är som det är. Jag hade inte de bästa förutsättningarna inför Göteborgsvarvet som jag genomförde bragdalikt! ;D Det är extra kul att Sara också ska delta i Prinsens minne samma dag, men i en annan tävlingslängd vilket inte gör något alls. Då kan vi vara stolta tillsammans efter våra genomförda lopp :)
 
Har haft trevligt sällskap över helgen då Saras föräldrar var på besök. det har varit riktigt kul då vi bland annat har käkat glass på möllegården, promenerat, ätit sillunch med snaps, gokart åkning, middag på mysiga Göstas resturang, diggat Winnerbäck på Västra stranden, besökt en kvarn för lunch och syltshopping, minigolf x 2 mm..
Vi har hunnit med mycket vilket har gjort att tiden bara flyger förbi!
 
Bara två veckor kvar till min och älsklingens firande av 5 års jubileumet och tripp till Stockholmia <3
 
/Pontus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0